01/07/2019
Sol over Gudhjem – ikke bare en matrett
Sol over Gudhjem er et stykke dansk smørrebrød (rugbrød) med røkt sild, en rå eggeplomme, tynne skiver av reddik…
21/08/2018
Lokalmat – ikke som annen mat?
Begrepet «lokalmat» har etablert seg de siste årene, men hva den enkelte legger i begrepet kan være forskjellig. Det har også…
30/10/2017
Vil du starte meieriproduksjon?
Lillehammer-regionen er et av senterpunktene for meierisektoren i Norge. Alle de tre store har utviklings- og produksjonsanlegg i…
12/10/2016
Mer enn bare bær
Fra bringebærbusker til lokale frokostbord. Det er drømmen til Moe Gard i Øyer. Lokalt samarbeid og kompetanse muliggjør…
07/10/2016
Matauk: høst og høstetid
Høsten er over oss, og med den er mye av det naturen og landbruket gir oss klart for innhøsting. Vi får mange gode og ferske…
27/09/2016
Hva kan man gjøre i høstferien?
Har du ikke landet planene for høstferien enda? Da kommer kanskje denne bloggposten godt med. Det er faktisk ganske mye du kan…
19/09/2016
Debatt: Lokalmat på bordet
Bilde: GD Reiselivet i Innlandet melder om rekordsommer når det gjelder besøkende, både når det gjelder norske og utenlandske…
19/09/2016
Jakten-bonde kokker med Wenche
Sondre Stubrud fra Øyer, er kjent fra Jakten på kjærligheten. Selv driver han med både melkekyr, sau og gressproduksjon. På God…
19/09/2016
Mat fra Øyerfjellet
Mat fra Øyerfjellet arrangerte i helgen matmarked på Pellestova Hotell Hafjell. Det ble en kjempesuksess med rekordomsetning og…