Jeg satte kursen mot Lillehammer for skole i Forsvaret i 2005 og ble fanget av en by som ga meg alt jeg ønsket. Med stor interesse for sport og friluftsliv både sommer og vinter fikk jeg raskt en følelse av at dette var stedet jeg ville bosette meg. Utover fritidsmulighetene som ligger i og rundt Lillehammer finner man mange og varierende karrieremuligheter i regionen. Mjøsbyene ligger tett og mulighetene er mange. Samtidig lever vi i dag i en digital verden og mange har mulighet til å ta med seg arbeidet dit man trives best, enten for en overgangsperiode eller mer permanent. Her er Hub Lillehammer et fantastisk tilbud, både for gründere, pendlere og personer tilhørende selskaper andre steder. Selv jobber jeg med salg i Hexagon Purus, et globalt selskap som produserer lagringsløsninger for hydrogen og biogass til kjøretøy og andre applikasjoner, og har mine fleste kollegaer i Tyskland og USA. Med familiesituasjon og en sjef på 3 år samt interesse for sport og natur ønsker vi å være på Lillehammer, og da er Hub’en en unik mulighet for meg. Her får jeg gjøre jobben min og samtidig være i et inspirerende miljø med mye ulik kompetanse fra andre bransjer. Dette gir læring og nettverksbygging på tvers av fag og bransjer og er et godt utgangspunkt for videre utvikling. Hvem vet vel hva neste mulighet bringer?

Hilsen Vegard Fredheim

Homesick // Vinterdag

Går du med tanker om å flytte til Lillehammer-regionen? Da bør du ta turen på Homesick // Vinterdag i Søndre park den 28.desember. Her kan du knytte nyttige kontakter og bli bedre kjent med jobbmulighetene i regionen. For mer informasjon og påmelding: http://bit.ly/påmelding28des