GJESTEBLOGG: Mens snøen glimrer med sitt fravær i store deler av landet, kan Lillehammer-regionen skilte med hvit småbyidyll, flotte forhold i alpinanleggene og milevis med langrennsløyper som snor seg som trikkeskinner innover fjellet. Sjelden har vi hatt en flottere start på vinteren. Herlighetene står klare til å ta i mot både tilreisende, fastboende og ikke minst de som har fritidsbolig i regionen, og som vi liker å omtale som våre deltidsinnbyggere.

Jeg er glad for at stadig flere velger regionen vår som sin fritidsboligregion, og for at stadig flere oppdager hvilke unike muligheter den byr på for variert rekreasjon og opplevelser. Det finnes alltid en god grunn til å ta turen eller bli en ekstra dag for den som har fritidsbolig i Lillehammer-regionen!

Ikke bare tilbyr regionen uante muligheter for egenstyrt aktivitet. Jeg våger å påstå at ingen annen region av sammenlignbar størrelse kan vise til et så rikholdig utvalg av arrangementer.

Den kommende måneden står store arrangementsopplevelser i kø, med tradisjonsrike arrangementer som Birkebeinerrennet og Ingalåmi, samt en rekke nye, spennende og spektakulære arrangementer. Det hele starter med FIS-renn og Norgescup i skicross på Skeikampen 4.-5. mars, før vi tar imot verdens beste skikjørere og snowboardere når X Games går av stabelen i Hafjell fra 8.-11. mars. Så fort flomlyset er slukket i Hafjell står første utgave av den norske hoppuka, Raw Air, for tur. Arrangementet er en nyvinning i hoppsporten. Over ti dager skal hopperne i verdenscupsirkuset møtes til dyst i fire forskjellige arenaer. Lysgårdsbakken og Lillehammer er vertskap for rennene 13-14. mars.

Som både fastboende og fritidsboligeier har du en unik mulighet til å få med deg disse høydepunktene. Og husk at opplevelser er én av de tingene som blir større av å deles!

Dette blir helt rått!

Hilsen,

Brit K. Lundgård
Regionrådsleder