GJESTEBLOGG: Denne helgen samles rundt 200 studenter i Lillehammer for å delta på vårsamling for alle lokallagene i Start Norge. Har du ikke hørt om Start Norge før? Da er det jammen meg på tide 🙂

Start Norge er en studentorganisasjon lokalisert på 20 ulike høgskoler og universiteter over hele landet. Alle lokallagene jobber med å fremme entreprenørskap og innovasjon på skolen og i nærområdet. Denne helgen samles 200 stk av Norges mest innovative studenthoder og fremtidige verdiskapere her i Lillehammer til «Start Forum», i regi av Start HiL!

I helgens program vil Lillehammer som by, og Høgskolen i Innlandet Lillehammer som skole, stråle av solskinn og engasjement. Vi skal, i skikkelig Lillehammer ånd, være ute hele fredagen med vinteraktiviteter ved Olympiaparken og nede i sentrum. På lørdag drar vi til Storhove for å utvide den allerede store kompetansen deltakerne sitter på, samt løse faktiske problemstillinger fra samarbeidspartnerne våre. Lørdagen avsluttes, som seg hør og bør, på Lillehammer Hotell i form av en gallamiddag med førsteklasses mat, krydret med interessante og lærerike foredrag. Målet med vårsamlingen er å stimulere til økt interesse for innovasjon og entreprenørskap, og ikke minst la deltagere med felles interesser få knytte nettverk på tvers av utdanningsbakgrunn.

Vi i Start HiL gleder oss til å ønske fremtidens ledere velkommen til en helg fullspekket med opplevelser. Vi gleder oss til alle at som deltar vil dra hjem med ny kunnskap og et smil om munnen. Vi gleder oss til å gjøre samarbeidspartnerne våre fornøyde med det vi leverer. Vi gleder oss til å fortsette å jobbe med innovasjon og entreprenørskap. Vi gleder oss til å lære mer og få et enda større nettverk.

Et stort takk til alle våre samarbeidspartnere: DNB, Ikomm, Visit Sjusjøen, Idehouse, Switch og Hub LHMR, GK RØR, Olympiaparken, Lillehammer kommune, Eidsiva bredbånd, Gausdal landhandleri, Oppland fylkeskommune, Skåppå, Visit Sjusjøen, Owren, Gudbransdalen uldvarefabrikk og Høgskolen i Innlandet.

Hilsen,
Start HiL:)