I løpet av 2016 ble vi 305 flere lillehamringer. I Øyer økte innbyggertallet med 10, mens det gikk ned med 25 i Gausdal.  Totalt bor det nå 27 781 personer i Lillehammer kommune, mens det totalt i regionen bor 39 067.

faksimile-tilflytting
Faksimile GD.no

I GD sin omtale av saken (se faksimile) trekkes Martin Barhaug fram. «Det viktigste er at jobben er på plass. I tillegg er det private grunner til at jeg flytter til Lillehammer, hvor jeg kommer nærmere kjæreste og familie ellers. Lillehammer er en fin by å bo i, nær naturen og med et aktivt kulturliv og mange fritidsmuligheter», uttaler Martin til GD.

Martin var en av deltakerne på Homesick på Heim Lillehammer 4. juledag, og det var der han møtte selskapet Rubic, der han skal begynne å jobbe i juni. Arrangementet var for utflyttede lillehamringer og andre interesserte som ønsket å bli bedre kjent med jobbmarkedet i Lillehammer-regionen. Homesick-arrangementet var det første i rekken av flere som skal bidra til økt tilbakeflyttingslyst til Lillehammer. Det neste blir på Heim St. Hanshaugen i løpet av våren.

Har du litt lengsel etter å flytte til Lillehammer, anbefaler vi å melde deg på vårt nyhetsbrev. Da får du tips om arrangementer som Homesick, arbeidsmuligheter og relevante nyheter om hva som skjer i regionen.

Hilsen,

Eirik Haagensen
Næringssjef, Lillehammer-regionen
Headerbilde: Esben Haakenstad