GJESTEBLOGG: Tradisjon er noe som er overført gjennom tid, fra slektledd til slektledd. Alle slekter har sin egen tradisjon. Julen og julefeiringen er en tradisjon som er viktig for de fleste og er først og fremst en familiefeiring. De fleste har sine egne tradisjoner, men for mange er Lillehammer sentrum fellesnevneren i førjulstiden.

Moderne og spennende butikker finner du i hele sentrum, og byen har flere spesialforretninger og et variert vareutvalg innen tekstil, sko, sportsutstyr, smykker, ur, interiør, blomster, apotek og velvære. I sentrum finner du også husflidsprodukter, vinmonopol og dagligvare i tillegg til et bredt utvalg av gallerier, museum og mange gode cafeer og restauranter.  Det er en opplevelse bare å gå en liten tur og snuse inn julestemningen.

Byen med det store julehjertet er virkelig en drøm å handle i. Opplev julemarkedet i Lillehammer sentrum med trivelige markedsboder, salg av julemat, bondens marked, kanefart i byen og nisser i Storgata. Lillehammer Sentrum er kjent som en unik by med sitt sjarmerende handelsmiljø, rike kulturliv og sin herlige og lune atmosfære. Den gamle trehusbebyggelsen gjør at gågata er byens hovedpulsåre. I julebyen Lillehammer kan roen senke seg, og du kan nyte den magiske stemningen.

Byen vil i førjulstiden bli krydret av kor, korps, trubadurer, nisser, kanefart, juleforestilling gjennom dagene frem til juleaften, og det meste er gratis. Nissefar og nissemor gleder seg til å møte barna i sentrum i løpet av førjulstida.

program

 

Velkommen til en trivelig handel kombinert med matservering, kunst- og kulturopplevelser. I julebyen Lillehammer kan roen senke seg. For fullverdig program se www.lillehammersentrum.no, der finner dere også åpningstider Julen 2016. Følg oss gjerne også på Facebook.

Hilsen,

Wenche Haug Almestrand, daglig leder i Lillehammer Sentrum Drift AS

Foto: Jørgen Skau